Inspiratieworkshops

Laat je inspireren en ontdek
Ontspannen Moederschap

Inspiratie workshops

Laat je inspireren en ontdek Ontspannen Moederschap

Inspiratieworkshop voor zwangeren

Wil jij vanaf het begin Ontspannen Moederschap ervaren?

De eerste 1000 dagen van je baby zijn cruciaal voor de rest van zijn leven. Een veilig hechting zorgt ervoor dat je baby kan groeien in vertrouwen en geborgenheid.

Hoe fijn zou het zijn als je de kennis en het vertrouwen hebt om te zorgen voor deze veilige hechting?

In deze workshop wordt duidelijk wat jij voor je baby kan doen om die veilige hechting tot stand te brengen. Je krijgt te weten wat je baby nodig heeft tijdens de geboorte en in de eerste paar maanden als je baby is geboren.

Inspiratieworkshop voor moeders

Zet de eerste stappen naar ontspannen moederschap!

Het moederschap is mooi, bijzonder en liefdevol! Maar je voelt je verre weg van ontspannen. Je merkt dat je weinig energie hebt. Je bent moe en het lukt je niet meer om alle ballen hoog te houden.

In deze workshop leer je de eerste stappen zetten naar ontspannen moederschap. Samen met andere moeders gaan we ontdekken wat Ontspannen Moederschap inhoudt. En dit is voor elke moeder weer anders! Ook gaan we in op pedagogische vragen die je hebt over je kind(eren).

Inspiratiedag ontspannen moederschap

Wil jij een hele dag rust en ontspanning ervaren?

Het is belangrijk om tijd voor jezelf vrij te maken en goed voor jezelf te zorgen. Dit lees je overal, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Het moederschap vraagt veel van je en voor jezelf zorgen hangt ergens onderaan je to-do lijstje.

De inspiratiedag Ontspannen Moederschap is er speciaal voor jou!

Tijdens deze dag komt je tot rust en ontdek je op een creatieve manier hoe je deze rust kan meenemen in je dagelijks leven.
Deze dag wordt er een keer voor jou gezorgd.

Inspiratieworkshop Geboorte In Kaart

Benieuwd naar de impact van jouw geboorte of die van je kind(eren)?

Het is indrukwekkend, bijzonder en verrassend als we terugkijken naar het allerprilste begin. Uit onderzoek blijkt dat de manier waarop je geboren wordt een imprint geeft die van invloed is op de rest van je leven.

Wekt dit jouw interesse en wil je hier graag meer over weten?Kom dan naar de inspiratieavond Geboorte In Kaart en laat je verwonderen over de impact van het allerprilste begin.

Ik kan jou helpen

Wil je weten wat ik voor jou en je kind kan betekenen? Stuur me een mailtje of gebruik het contactformulier. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook.
Renske van der Voort-Soede

06-42999478

Contactformulier

Ontspannen Moederschap

Boterberg 24
3825 RD Amersfoort
Nederland

W: www.ontspannenmoederschap.nl
E:  info@ontspannenmoederschap.nl
M: 06-42999478