geboorte in kaart

Individuele Geboorte in kaart sessie

Ik hoor je denken: wat heeft je geboorte nu met ontspanning te maken? Een hele goede vraag! En om gelijk antwoord te geven op je vraag: meer dan je in eerste instantie zult denken.

Het allerprilste begin heeft grote invloed op de persoon die je nu bent. Uit wetenschappelijk onderzoek wordt steeds duidelijker dat de eerste 1000 dagen, van conceptie tot aan je tweede levensjaar, cruciaal zijn voor de rest van je leven. Tijdens de zwangerschap ben je zo sterk verbonden met je moeder. Als baby voel je alles wat je moeder voelt en beleeft. De geboorte is zo’n grote gebeurtenis die invloed heeft op de rest van je leven.

Gedrag wat je nu laat zien, kan ontstaan zijn bij de geboorte. Wanneer je terugkijkt naar de geboorte van je kind of van jezelf, begrijp je waar gedrag vandaan komt. En het allerfijnste is dat je de inzichten gelijk kunt inzetten voor meer ontspanning. Je raakt in alle opzichten de kern waar het om gaat.

Voor wie?

Wil jij weten welke invloed jouw geboorte heeft?
Of de geboorte van je kind?
En hiermee gelijk inzichten krijgen die voor ontspanning zorgen?

Dan is een individuele geboorte in kaart-sessie voor jou!

Werkwijze:

Bij een individuele geboorte in kaart maken we gebruik van de kaarten set. Deze kaarten set laat jou op verschillende manieren terugkijken naar de geboorte. Hiervoor nemen we alle tijd zodat er alle ruimte is om de puzzelstukjes op zijn plek te laten vallen.

Er wordt voor jou duidelijk welke invloed de geboorte heeft gehad. Je begrijpt waar gedrag vandaan komt en tijdens een individuele geboorte in kaart-sessie leer je gelijk hoe je deze kennis kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

Na jouw individuele geboorte in kaart sessie:

Wordt er voor jou duidelijk welke invloed de geboorte heeft gehad. Je begrijpt waar gedrag vandaan komt en tijdens een individuele geboorte in kaart-sessie leer je gelijk hoe je deze kennis kunt gebruiken in je dagelijkse leven.

Bij een individuele geboorte in kaart krijg je:

  • Een sessie van 2 á 3 uur met alle aandacht voor jou verhaal.
  • Na deze sessie ontvang je een persoonlijk verslag thuis gestuurd waarin staat wat we besproken hebben.
  • Een 2de afspraak via skype of telefoon waarbij je eventuele vragen kunt stellen.
  • Inzichten die zorgen voor begrip en duidelijkheid.
  • Concrete tips waardoor je de inzichten gelijk kan gebruiken.
  • Een afspraak bij jou thuis of in Amersfoort.

‘Je geboorte in kaart brengen is jezelf beter begrijpen’

Workshop Informatie

Data:                in overleg
Locatie:            in overleg
Duur:                2 á 3 uur
Investering:     € 125,-

Liever een inspiratie workshop geboorte in kaart?

Locatie:            Amersfoort
Duur:                2 uur
Investering:     € 20,-

Renske van der Voort-Soede

Renske van der Voort
Ontspannen Moederschap

Mijn eigen ervaring met geboorte in kaart

“Ik vond het heerlijk in de buik van mijn moeder. Ik wilde er eigenlijk helemaal niet uit. Pas na 3 weken is mijn moeder ingeleid en ben ik in het ziekenhuis geboren. Tijdens de ‘geboorte in kaart-sessie’ had ik de kaart gepakt die hoort bij inleiding. Op de kaart stonden patronen geschreven die horen bij een inleiding.

Voelen zich vaak opgejaagd, zijn meegaand, vinden moeilijk rust.

Dit was voor mij zo herkenbaar! De geboorte in kaart-sessie heeft mij laten zien wat ik toen nodig had om te overleven. Maar dat is nu niet meer nodig. Het was tijd om de patronen los te laten en te kijken wat mij nu verder helpt. “

Ervaringen van anderen:

Ontdek de oorsprong van gedrag en meld je aan voor deze ervaring