Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Renske van der Voort. Moeder van een dochter van 8, een zoon van 6 en een zoon van 3 jaar. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Amersfoort.

Toen ik voor de eerste keer zwanger raakte, kon ik mij niet indenken wat voor een impact het zou hebben om moeder te worden. Jarenlang heb ik gewerkt als pedagogisch specialist en coördinator in de kinderopvang. Ik heb veel baby’s en jonge kinderen mogen verzorgen, ouders begeleid en pedagogisch medewerkers gecoacht.
Kennis en ervaring genoeg, dacht ik…

Maar het is life changing wanneer je moeder wordt! Er komt een verantwoordelijkheid bij die in woorden niet te omschrijven is.

Na de geboorte van mijn oudste zoon ben ik de opleiding tot Babycoach gaan volgen. In mijn werk als babycoach werd ik bevestigd in wat ik al heel lang wist: de sterke verbinding tussen moeder en kind. Je kind is een ware spiegel.
Zwanger van de derde ben ik begonnen aan de Tori kindercoachopleiding. Hier werd voor mij op persoonlijk en professioneel gebied nog scherper hoe belangrijk het is om je hart te volgen. Het heeft mij inzichten gegeven die ik iedere moeder gun!

Elke moeder is uniek en dat is het uitgangspunt van mijn coaching. Mijn missie is dat elke moeder zich ontspannen voelt in het moederschap en doet waar ze werkelijk blij van wordt.

Opleidingen

Opleiding tot kindercoach

Opleiding tot babycoach

Cursus tot draagconsulente

Je geboorte in kaart

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener